hanya engkau CAPITAL K .

  hummm . CAPITAL K ? siapa tu ? dia lah abang,sahabat dan teman hidup sementara aku . tapi tu semua kisah dulu . just nak berkongsi cerita jer . 
  awak . awak nak tahu tak . dulu-dulu kan , awak selalu datang umah saya . lau dekat tak ape lah jugak . ni tak . dari SRI MUDA ke BUKIT NAGA . jaoh tuu . tapi awak datang jugak .
  awak-awak . serius saya cakap . awak lain dari laen . awak pelik . entah lah . rasa pelik semacam jer . hihihx .
  awak ingat tak masa kita pergi ride dekat MORIB ? kawan-kawan awak semua cakap awak kapel dengan saya . saya tak tahu lah saya happy tau sedih bila dowang cakap cam uh .
  awak . saya sentiasa anggap awak sebagai abang saya . kalau saya kapel dengan awak . nanti awak tak dapat fokus dekat SPM nanti . saya nak awak lulus . bukan failed exam . awak . saya sentiasa ingat kenangan kita dekat morib uh .
  awak ingat tak . masa air tengah pasang . awak bawak saya sampai ke tengah . saya dah ah tak pandai berenang . abes saya tenggelam . awak bukan nak tolong . awak gelakkan je . saya sabar je . haish . tapi kan awak . tangan awak luka sebab saya . saya mintak maaf sesangat .
  awak . awak nak tahu something tak . setiap kali saya teringat awak . saya asyik menangis je . saya tak dapat tahan air mata yang dah bertakung dalam mata saya . awak . sekarang awak dah lama tak datang rumah saya .
  awak . lepas balik morib . awak online . saya pown online . kita cerita lah pasal masa pergi morib uh . tapi tiba-tiba . saya cakap yang saya anggap awak sebagai kawan je . awak balas im saya . awak cakap awak tak puas hati . awak . saya tak boleh anggap awak sebagai pakwe saya . sebab nanti saya terlampau sayang kan awak . saya ingat awak faham . tapi .
  awak . awak pernah cakap dekat saya . "terima kasih sebab buat saya macam ni" . awak . saya buat apa dekat awak ? awak . saya tak tahu . lepas awak pergi dari hidup saya . saya asyik tak tentu arah je . saya rasa bersalah sesangat . awak .  :'(
  saya nak awak yan dulu . awak . kalau awak baca luahan hati saya nie . saya cuma nak cakap . saya sayang awak sangat-sangat . awak . kembali lah macam dulu . hanya kerana seorang perempuan . awak berubah jadi orang lain . awak . maafkan saya sebab tak dapat jadi kekasih hati awak . awak . maafkan saya .1`


awak . nie lah kenangan kita berdua . :'(

  awak . saya harap . suatu hari nanti pintu hati awak akan terbuka semula untuk saya . :' )

No comments: