ISLAM MENGAKU JESUS ? TAK TAKUT NERAKA ?

         Mula mula orang cakap memang aku tak percaya . tapi lepas aku dapat tengok bukti bukti nya . aduh . sumpah malu . orang islam sendiri boleh mengaku yang dia tu layan JESUS . jesus layak dekat NERAKA katanya bagai . inilah akhir zaman . ya Allah . 


         Hum . dah berubah kan zaman sekarang . dunia IT . aku rasa nak menangis bila baca benda ni . orang islam yang cakap . ADAKAH TAHUN 2012 INI TAHUN AKHIR KITA DI DUNIA ? Ya Allah . kau peliharalah umat-umat mu ke arah kebaikan . amin ~~

2 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

awak pemenang GA miss z kan...
awak email nama, alamat dan link blog ke email miss z (luvpurplea@yahoo.com)

kalau tak tahu nak email, awak komen ja kat ruangan komen di blog miss z, lepas miss z dah salin alamat awak, miss z akan padam alamat awak tu.. ok..

Nur Razlinda said...

anda di tag :)

http://lindafuad.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html