saya still tunggu awak .

  awak . beribu kali awak marah saya . tapi saya still sayang kan awak . dalam masa 3 bulan awak cuba cari jalan supaya saya jadi teman hidup awak . tapi saya sia-sia kan masa 3 bulan awak dekat hanya 1 perkataan sahaja . ayat yang begitu ringkas . 
saya anggap awak sebagai kawan je !
 awak . saya mintax maaf sebab pernah sia-sia kan usaha awak untuk mendapat kan saya . awak . kalau saya di beri peluang sekali lagi . saya nak awak kembali dalam hidup saya . saya nak awak yang dulu . lelaki yang sentiasa berada di sisi saya walau dalam kesusahan sekali pun .
 saya nak awak yang dulu . saya tak suka awak yang baru . awak yang baru jahat ! jahat sangat . awak yang baru selalu buat hati saya meraung-raung terkenang kisah lama .
  seandainya pintu hati tertutup kerana saya . izinkan saya untuk mencari kunci agar dapat membuka pintu hati awak supaya awak menerima kehadiran saya semula dalam hidup awak . awak . bukan mudah untuk saya melupakan seseorang yang pernah membuatkan hati saya tersenyum gembira .
 awak . setiap malam . mesti saya akan teringat awak . awak . terlampau banyak kenangan awak dengan saya sampai saya tak dapat dan tak mampu nak lupakan itu semua . seandainya saya boleh lupakan kenangan ni semua . mesti saya tak ganggu awak lagi . awak . saya tahu saya nie perempuan tak sedar diri . tapi awak . saya tak pernah rasa bersalah sangat bila nak melupakan seseorang tu . tapi awak lain . awak seorang jer yang buat hati saya meratap kesedihan . saya harap suatu hari nanti saya akan jumpa kunci untuk membuka pintu hati awak .
 saya tahu saya bukan macam wanita yang awak idamkan selama nie . saya tahu saya punya otak nie kengkadang loading sikit . saya memang kuat tacing . awak tahu tak kenapa saya selalu tacing dengan awak ? kalau awak nak tahu . ada banyak sebab . sebab-sebab nya ialah .

  1. saya nak bermanja-manja dengan awak .
  2. saya nak awak pujuk saya . sebab . bila awak pujuk saya . awak sweet sangat .
  3. saya nak tengok awak marah . bile awak mara . muka awak jadi merah . awak tak pandang muka saya langsung . tapi bila saya tacing . awak terus pujuk .
  4. saya nak awak tahu yang saya sayang kan awak .
  5.  saya nak rasa kasih sayang dari awak .
 awak . terima lah diri saya seadanya .awak . harta yang paling awak sayang ada dekat saya . awak tahu tak . harta yang saya rampas dari awak dulu masa kite ride pergi morib . still saya simpan . saya jaga harta awak elok-elok . 
 kalau awak nak tahu . semenjak awak tinggalkan diri saya . saya sentiasa pegang harta awak . bila saya pakai harta awak . saya rasa sebak sangat-sangat . awak ingat tak . bila awak datang rumah saya . saya selalu rampas awak nye harta . saya pakai . bila saya buat muka . awak tutup muka saya pakai harta awak .
 awak tahu tak . dekat harta awak masih ada bau minyak rambut awak . awak . seandainya suatu hari nanti awak nak ambil balik harta awak tu dari saya . betapa berat hati saya nak bagi . saya tak sanggup nak bagi balik . saya sayang kan harta awak . saya nak simpan harta awak . tolong lah . jangan rampas harta awak semula dari saya . awak tahu tak apa harta awak tu ? kalau awak nak tahu . topi yang berwarna biru tu lah . topi awak besar sangat . saya tahu kepala saya kecik (perasaan) tapi kepala awak besar . saya tak kesah . saya suka sangat main cak cak dengan awak . saya buat muka comel,geram,sedih,bengang and macam-macam lagi lah . awak selalu senyum lepas uh ketok topi nye sampai tertutup muka saya . 
 awak . saya tak kesah awak nak buat apa dekat saya . tapi saya kesah bila awak tinggal kan saya . saya tak nak . saya takut . saya sedih . 
 dekat facebuk saya blog fb awak . awak tahu tak kenapa saya blog ? kalau awak nak tahu . saya terlampau cemburu bila awak update status . ade perempuan comment awak nya status . saya dah macam orang apa asyik bukak profile awak . awak . bila awak cerita tentang arwah ex-girlfriend awak . serius saya cakap . saya sedih sesangat . saya cemburu . saya rasa macam awak tak sayangkan saya . awak macam lebih sayang kan dia dari saya . awak takut saya pergi macam ex awak . sebab tu lah masa pergi ride . awak sentiasa berada di sisi saya . tapi saya tak faham niat baik awak . saya rasa rimas . awak . saya nak awak yang dulu . yang sentiasa jaga saya . yang sentiasa pujuk saya bila saya tacing . yang sentiasa gembira kan saya . yang sentiasa buat saya risau tentang awak . awak ! saya tak nak awak yang baru . yang berlagak . yang sombong . yang engkek . yang terlebih hensem . yang tak pedulikan saya . awak . saya sayang kan awak yang lama . saya anak awak tahu saya sayang kan awak .
   salam terakhir dari saya . terima lah luahan hati saya khairul azhar . :'(
saya nak macam nie . macam dulu . bergembira selalu . :'(
awak punye basikal cantik . awak pown okey . awak happy tak ? <3
saya nak awak . nak awak lagi . nak awak banyak kali . nak awak sesangat . <3<3


No comments: