Segmen - BW & FOLLOW by iza zaty

  smekom . ary nieh aku ade join 1 segmen tau . nama segmen nye ialah "Segmen - BW & FOLLOW by iza zaty" . 
 lai lai . meh kita join ramai-ramai .
  syarat-syarat nya senang giler .

1. FOLLOW blog Zaty

2. LIKE fanpage zaty 


3. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen - BW & FOLLOW by iza zaty"

4. Letak BANNER BESAR dan linkkan terus ke entry ini

5. tag 2 atau lebih dan pastikan orang yang anda tag itu tau

6. Publish entry itu

7. Letak LINK ENTRY DI KOMEN 


  8. Letak BANNER KECIK itu di sidebar



          tarikh mula - 28.5.2012 
          tarikh tutup - 15.7.2012

ada hadiah menarik menanti anda yang join segmen ini . nak join jugak segmen nie ? meh cek di http://iza-zaty.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html . :D

  acano nieh ? ehehex . join lah ramai . untuk pengetahuan korang . aku baru jer buat blog . so . tak reti selok belok sal blok nie . hope korang sudi follow aku . :D

10 comments:

Iza Zaty said...

thx join. dh boley mula BW,chat & follow di blog peserta. kalau boleh, promote segmen ni kalau nk hadiah ohsem!

LINK PESERTA : http://iza-zaty.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-bw-follow-by-iza.html

*pastikan awk dh ikut syarat2 ye*
dn, kalau boleh, letak lah follower widget yg JOIN THIS SITE cm blog sye. untuk memudahkan org ramai follow...

jijah said...

salam..jc terjah dari segmen yg sama..folow skali..follow blog jc skali taw...salam knalan..
http://jijahcomey.blogspot.com/2012/06/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

kila nora said...

welcume iza zaty . tq sebab mengajar uat benda-benda uh . nanti yan cuba buat . kalau reti lah erk . eh maklum lah . orang baru dalam berblogger kan . :)

unknown said...

Kite da follow + BW ! sumpah awk comel .
lagi2 bile ngan kit kat?

kila nora said...

nak kit kat ? nah amek lah . ahahax . :D

Nur Hanis ^^♥ said...

bw+follow dari segmen yg sme , sye dah follow awk :)

Malyhah Eyna said...

dari segmen yg sama ...done follow
jom singgah & follow blog saya pulak :D


http://malyhah.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

♥ Anis said...

dah follow sini :)
membalas kunjungan

Eira Shamiera said...

dtg dari segmen yg sma..done follow sini..mari ke http://eira-shamiera.blogspot.com/...:)

MiSz AzUmI said...

hi tuan rumah!!
hehe..umi pon join segmen nie jugak..umi dah bw & follow awk..jom terjah entry umi pulak..follow skali tao (n_n)~

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html