SEGMENT : TEAM FOLLOW BACK by AmerCorner

  halu . tengok ni . kite join segmen lagi lah . kali nie kita join 

SEGMENT : TEAM FOLLOW BACK by AmerCorner .


  betapa excited nya kite uat segmen nie . 

  segmen tamat pada : 30/06/2012 . 

  
  syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :
                                 1. Follow dan like Blog Sponsor (wajib)


2.Buat satu entry dan  Letak banner kat atas tu  dalam entry korang

3..Tajuk  entry {   Segment : Team Follow Back by AmerCorner   }

4.. Sila nyatakan bilangan follower blog korang buat masa ini.
(time korang join)

5. Sila tinggalkan url entry ke ruangan comment. 

6. buat bloglist khas untuk peserta segment yang follow blog korang. After segment habis korang boleh remove listu (x wajib)

8. Tag kawan2 korang yang suka follow follow ni . 

9. Letak widget follower .  (jangan guna button follower yang cute tu kerana .... ada sebabnya)

 kita nya follower baru ada 10 orang je . :'(
untuk pertanyaan lebih lanjut . boleh singgah sini http://www.amercorner.com/2012/06/segmen-lagi-team-follow-back.html . : D

1 comment:

FaFa EhA said...

hyeeeeeee saya skodeng awak :)
saya dah follow awak :D

http://fafaeha.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html