Segmen OK TAK?|by TehaaNFM



tarikh tutup : TARIKH TUTUP segmen : 27/07/2012 jam 8malam


SOALAN CEPUMAS ~~


Tema belog eiyan : simple tapi kebudak-budakkan . ^_^ 
Warna BeloG eiYan : pinK daN puRpLe . ^_^

Kenapa eiyan pilih tema dan warna itu ? :

  Sebab kan . pink melambangkan kelembutan. Betol okey . tak percaya ? pergi belog eiyan . duduk lama-lama dekat situ . hehex . mesti kompem tertidur and then segala problem akan lenyap macam tu aje . ahahax ~~ merapu . pink dapat melembutkan hati eiyan yang tengah sedih . pink bergabung dekat purple sesuai . eiyan suka sangat kale purple . kalau pink ini . kurang sikit . (sikit je okeyh) .
  Tema kebudak-budakkan ? kenapa erk ? (garu kepala kejap) . sebab . walaupun umur eiyan dah 16 tahun . ramai yang cakap perangai eiyan macam budak umur 10 tahun . oshem ! lagipun . yan tak boleh tengok benda comel sikit . kompem jadi macam orang batak . hihik . 


Eiyan tak rasa eiyan akan menang sebab ramai belogger terhebat join segmen ini . malu nya ~~ kalau menang pown .. OK TAK ?! 

9 comments:

KechikumA said...

Pinky blog.
Nice, nice. ;)

kila nora said...

hehehex . bangga seminit bersama kit kat . ^_^

HanNah said...

Dari segmen yang sama :D

Nicee.. Kemas.. Cantik..

tapi welcome picture tu kadang2 menganggu..

Dan benda macam salji ni kadang2 boleh beratkan blog. Hehe..

Dan dan verification word dibawah , buat orang jarang nak komen.. ngehhehe..

Maaf..

Momo said...

adek..boleh buang verification comment tak? susah nak komen awak..:) so far blog ok..:) sye suke:)

kila nora said...

hehex . okey2 . thanks bagi nasihat . yan cube edit lek . ^_^

Ayuni Yusop said...

Oke sangat-sangat!
Suka gabungan antara warna pink dan purple!Cool sangat!^^

kila nora said...

terima kasih . ^_^

TehaaNFM said...

ok!
gbungan pink n purple, memang ok sgt :D

kila nora said...

dah edit blog . jadi bling2 pulak .